If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Щипка хубаво, ама дали не е бърза сглобка веднага след автовоза? Видял съм го, ако някой ще я гледа би трябвало да му обърне внимание да не се окаже с две жабки едната на щипки.
Горния носач има едно такова гумено цилиндично нещо с дупка в средата, като скапе това нещо и колата слиза на долу. Проблем с носача не е само разбиването на шарнира.
Колеги чета сега вашите коментари след като я купих. И наистина капака на бега се повдига отдолу като се дръпне, но отгоре се държи. Някакви щипки или какво не държат долу, но бега си е на мястото. Отдясно отпред има хлопане, вероятно носач/ тампони на носач или тампон на амортисьор. Иначе е стегната возията. Предполагам със заводско спортно окачване. Не ми свети километража и уреда за температурата на охладителната течност а оборотомера има 1-2 лампички здрави. Лесно ли се сменят тези подсветки по уредите? Колата е с оригинален ксенон, но десният фар не свети, какво му е и аз не знам. Двигателят и скоростите работят много добре. Колата запали на 0 градуса и работи спокойно без излишни шумове или дим отзад. Доволен съм, все пак не е нова кола. Благодаря за отговорите ви, имате доста попадения и то само по снимка.
Колеги чета сега вашите коментари след като я купих. И наистина капака на бега се повдига отдолу като се дръпне, но отгоре се държи. Някакви щипки или какво не държат долу, но бега си е на мястото. Отдясно отпред има хлопане, вероятно носач/ тампони на носач или тампон на амортисьор. Иначе е стегната возията. Предполагам със заводско спортно окачване. Не ми свети километража и уреда за температурата на охладителната течност а оборотомера има 1-2 лампички здрави. Лесно ли се сменят тези подсветки по уредите? Колата е с оригинален ксенон, но десният фар не свети, какво му е и аз не знам. Двигателят и скоростите работят много добре. Колата запали на 0 градуса и работи спокойно без излишни шумове или дим отзад. Доволен съм, все пак не е нова кола. Благодаря за отговорите ви, имате доста попадения и то само по снимка.
Здравей и добре дошъл! Аз бих избрал третата обява, заради състоянието от снимките и двигателя, който е за предпочитане.
действително третата изглежда най читаво.
Обаче
джанти 17ки готино но скъпо.
няма мулти волан
няма кожа
задната броня и легена трябва да се огледат внимателно
вихрови клапи
Честно да си призная нито една от обявите не ми грабва окото.
Колеги, имам си аз 156 бензинка преди фейса, но съм решил да мина на фейслифтова 156-ца. Насочил съм се към мотора, който е 140коня. Каквото и да ми кажете за тези двете ще съм ви благодарен:
Comment